2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: macron

216 cikk 1/22 oldal

Macron népszavazással tervezi a válság megoldását

Népszavazást tervez Emmanuel Macron francia államfő a kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen több mint két hónapja tiltakozó sárgamellényesek követeléseiről – értesült a Le Journal du Dimanche (JDD) című vasárnap megjelenő hetilap. A referendumot a májusi európai parlamenti választásokkal együtt tartanák.

Toroczkai László északi falat építene

A Momentumot Macron és a Rothschild-ház támogatja, a Jobbik pedig a magyar történelemben példátlan árulást hajtott végre – mondta első évértékelőjében a Mi Hazánk elnöke.

Liberális propaganda az unió honlapján

Az Európai Parlament választási honlapja szerint az igazságok megkérdőjelezése jelenti a sokszínűség és a demokrácia fennmaradását az Európai Unióban.

Folytatódnia kell a davosi show-nak

Az, hogy néhány fajsúlyos ember nem vesz részt az eseményen bokros teendőire hivatkozva, nem jelenti azt, hogy mintegy háromezer gazdag és befolyásos ember ne gyűlne össze egy kis eszmecserére.

Nemzeti konzultációt indított a francia államfő

Két hónapig tartó nemzeti konzultáció kezdődött kedden Franciaországban az immár kilenc hete tartó sárgamellényes-tüntetések követelései nyomán. Emmanuel Macron francia államfő nyílt levélben buzdította részvételre a lakosságot. Ebben az elnök kifejti, hogy a nagy nemzeti vita se nem népszavazás, se nem választás, célja pedig az, hogy a tiltakozó megmozdulásokon kimutatott haragot együtt megoldásokká alakítsák át.

Két régi barát, közös európai jövő

Magyarország és Lengyelország jelenlegi legfőbb ellenfelei az európai uniós politika és annak legfontosabb képviselői: Jean-Claude Juncker, a távozó Angela Merkel és Emmanuel Macron.

Macron megfenyegette az erőszakos tüntetőket

Az elnök számára némi megnyugvást jelenthet, hogy beszámolók zöme kisszámú tüntetőről szólt. A BFMTV televíziós csatorna például hozzávetőleg 3500 sárgamellényes párizsi megmozdulásáról tudósított.
216 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.