2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: m4

26 cikk 1/3 oldal

Vonós zene az M4 metró állomásain

Az M4 metró négy állomásán zenél a Budapesti Vonósok Kamarazenekar szeptember 17. és 20. között a Budapesti Közlekedési Vállalattal (BKV) és a Klasszik Rádióval együttműködésben.

Felpörög az M4-es gyorsforgalmi út építése

Az ország egyik legnagyobb forgalmú, egyben legveszélyesebb útvonalát a 2010 előtti kormányok nem kívánták négysávossá fejleszteni, ezért indokolt most a gyorsabb tempó.

Senki sem verte át Szilágyi Áront

Sajnálatát fejezi ki a Magyar Vívószövetség (MVSZ) amiatt, hogy félretájékoztatták Szilágyi Áront, a londoni és riói olimpia kardvívó aranyérmesét.

Két új híddal kerüli meg Szolnokot az M4-es sztráda

Abony a Nagykun megyeszékhellyel nyugati irányban határos település, ezt követően a nyomvonal északi irányban elkerüli a várost, híddal halad át a Zagyva és a Tisza, valamint több közút felett.

Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése

Megkezdődött az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a kapcsolódó létesítmények építése - jelentette be a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese hétfőn Szolnokon sajtótájékoztatón.

Több mint félmilliós a vizes vb nézettsége az M4 Sporton

A víz összeköti az embereket a képernyők előtt: stabilan magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság élő közvetítései az M4 Sporton. Szerda este az úszásé volt a főszerep. 51 ezren nézték szerdán 18.25-től a női 200 méter pillangó elődöntőjét, amely 21,1%-os közönségaránynak felelt meg. A férfi 200 méteres pillangó döntőjét este hatkor 621 ezer néző követte nyomon élőben, amely 22%-os közönségarányt jelentett a nemzeti sportcsatornának.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.