2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: M0

18 cikk 1/2 oldal

Már tervezik az M0-s hegyvidéki szakaszát

Két év múlva kezdődhet meg az M0-s hiányzó nyugati szakaszának építése, miután az állami beruházó kiválasztotta az előkészítő tervezőt.

Vasárnaptól le lesz zárva az M0-ás szigetszentmiklósi csomópontja

Körforgalom építése miatt vasárnaptól szeptember végéig le lesz zárva az M0-ás autóút szigetszentmiklósi csomópontja, helyette a halásztelekit használhatják a közlekedők – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

Sztrádalezárás Siófoknál

A balatoni nyári szezon végéhez időzítette a közútkezelő az M7-es Siófokot elkerülő szakasza országhatár felé vezető oldalának teljes átépítését. Tereléssel szerdától találkoznak majd az autósok.

Halálos buszbaleset az M0-áson

Szerb turistabusz karambolozott egy karbantartó teherautóval. A balesetben a buszsofőr meghalt, a mentők tizenkilenc embert vittek kórházba.

Helyszínelés miatt torlódásra kell számítani az M0-áson

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat gépkocsi csütörtökön hajnalban az M0-ás autóúton Szigetszentmiklós külterületén – közölte a rendőrség honlapján. A katasztrófavédelem későbbi közlése szerint öt jármű ütközött.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.