2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja

Címke: Luka Modric

13 cikk 1/2 oldal

Újabb egyéni elismerést gyűjtött be Luka Modric

Az esztendő legjobb férfi sportolójának megválasztott Modric a Real Madriddal megvédte címét a BL-ben és a klubvilágbajnokságon is, a horvát válogatottal pedig világbajnoki döntőt játszott.

Aranylabda az ágya mellé

Aligha hökkent meg bárki is, amikor hétfő este az Aranylabda átadásakor Modric vehette át a trófeát, ezzel az övé lett az összes legfontosabb egyéni elismerés az idén a labdarúgásban.

Modricé lett az Aranylabda is

Noha a két trófea már három éve különvált, idén a horvát klasszis mégis egyesítette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díját az Aranylabdával.

Koptatja az életművét

Ha Ronaldo nem vigyáz, példaképből hiúságban megöregedő bálvánnyá koptatja az életművét.

Magyar szavazatokkal

Magyarországot Marco Rossi és Dzsudzsák Balázs mellett Szeli Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója képviselte, mindhárman Modricot tették az első helyre.

Luka Modric lett az Év játékosa

A középpályás az előző szezonban klubjával megnyerte a Bajnokok Ligáját, majd a nyári, oroszországi világbajnokságon döntőbe vezette a horvát válogatottat.

Ronaldo, Modric vagy Szalah lesz a legjobb

A díjátadó gála szeptember 24-én a londoni Royal Festival Hallban lesz, ott adják át a legszebb gólnak járó Puskás-díjat is.

Luka Modric lett a torna legjobb játékosa

A horvát Luka Modric kapta az oroszországi labdarúgó-világbajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdát a vasárnapi döntő után.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.