2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: Lovas István

122 cikk 1/13 oldal

A harc mezején

Lovas István kollégám, barátom is a harc mezején esett el: a számítógép klaviatúrájára borulva végezte be, frontszolgálat közben érte a halál.

Aki soha nem tudott elfáradni

A Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezett elhunyt kollégánktól, Lovas Istvántól, szerkesztőségünk részéről Bayer Zsolt vett végső búcsút.

Alaptalan kardcsörtetés

F. D. Roosevelt: „A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg.”

Olaszország végre észhez tért

Több mint 600 migránst mentett ki múlt szombaton a Soros Györgyhöz köthető SOS Mediterranee nevű francia civil szervezet hajója a Földközi-tengerből.

Bayer Zsolt: „Pista egy nagy maci volt”

Lovas István újságíróra emlékezett az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Bayer Zsolt és Gajdics Ottó. A publicista június 11-én hunyt el.

Elhunyt Lovas István

Ki koppint ezután akár a sajátjaink orrára is, ha nagy buzgalmukban félrekormányozzák a szekeret? Ki mutatja föl az igazságot akkor is, ha megkövezik érte? – Gajdics Ottó megemlékezése.

Elhunyt Lovas István

Életének 73. évében elhunyt Lovas István újságíró-publicista. A halálhírt Bayer Zsolt közölte a blogján.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.