2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: Lőrincz Tamás

29 cikk 1/3 oldal

Majdnem tökéletes befejezés

A tökéletes rendezéshez hasonló forgatókönyv és „happy end” dukált volna nekünk a budapesti birkózó-világbajnokságon, de az orosz Csehirkin átírta az utolsó jelenetet.

Birkózó-vb – Szombaton telt ház lesz

Minden jegy elkelt a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szombati napjára, így telt ház várja majd a versenyzőket.

Lőrincz Tamás túl van a sérüléseken

Lőrincz Tamás, a hazai rendezésű birkózó-világbajnokságra készülő magyar kötöttfogású válogatott egyik legjobbja több nehézséggel is küzdött idén, ám mostanra már semmi sem gátolja abban, hogy maximális erőbedobással végezze az edzéseket.

Lőrincz Tamás átvette világbajnoki ezüstérmét

Lőrincz Tamás pénteken átvette 2017-es világbajnoki ezüstérmét, melyet egyik riválisa doppingvétsége miatt kapott meg. Az ünnepélyes eseményre a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) évi rendes közgyűlése keretében, a Magyar Sport Házában került sor.

Csillogott már fényesebben is

Válogatottunk három bronzérmet szerzett, ami vállalható eredménysor, de a tavalyi újvidéki Eb sikerei után idén több éremben reménykedtünk.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.