2021. október 24., vasárnap, Salamon napja

Címke: locsolkodás

7 cikk 1/1 oldal

Orbán Viktor húsvéti locsoláson járt

Egy meghitt családi pillanatba engedett rövid betekintést Orbán Viktor a Facebook-oldalán, amikor húsvét hétfőjén maga a miniszterelnök is locsolkodni indult.

Az Úr nem engedi elveszni Európát

Még intenzívebben imádkozunk a vezetőinkért, a népünkért, Krisztus ügyéért és azért, hogy legyen meg az Isten akarata – jelentette ki a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

Fesztivált Hollókőn locsolkodással, koncertekkel

Locsolkodással, a népi élet bemutatásával, táncházzal és koncertekkel is várják a látogatókat a világörökségi Hollókőn a pénteken kezdődő húsvéti fesztiválon - tájékoztatta az MTI-t a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A húsvéti ünnep reményt ad

Minden szabadság alapja az ember méltósága. A bűntől és a haláltól azért szabadulunk meg, hogy Isten boldogságában részesüljünk, és ebben segítsünk másokat is.

Falusi húsvét a nyíregyházi Sóstói Múzeumfaluban

Tojásfestéssel, többek között sárga túró és pászka készítésével, kiállításokkal, állatsimogatóval, zenés előadásokkal és falusi locsolkodással várja a látogatókat a nyíregyházi Sóstói Múzeumfalu a húsvéti hosszú hétvégén.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.