2023. május 28., vasárnap, Emil, Csanád napja

Címke: lobbi

15 cikk 1/2 oldal

Macron már nagyon készül az EP választásokra

Macron az újabb szövetségek megkötése érdekében háromnapos európai turnéra indul, hogy egy „progresszív ívet” hozzon létre a bevándorlásellenes és euroszkeptikus erőkkel szemben. 

A nagykövetségeket vették célba Sorosék

A nyílt társadalmat megvalósítani akaró, Soros Györgyhöz köthető NGO-k kiterjedt lobbitevékenységet folytatnak Magyarország kormánya ellen diplomatakörökben is.

Fidesz: a Soros-lobbi tevékenysége ismét beindult

Azzal, hogy a Velencei Bizottság a Stop Soros törvénycsomag bizonyos rendelkezéseinek visszavonását kérte, bizonyították, hogy „Sorosnak mindenhol megvannak az emberei".

Csúcsra járatott befolyás

A milliárdos egyik szervezetének jelentéséből derültek ki azok a részletek, amelyek szerint Soros hazánkban különösen a civiltörvény kapcsán vetette latba befolyását.

Megtalálhatja a kiskaput a GMO-lobbi

Új technológiák alkalmazásával kerül­hetik ki a nagyvállalatok a génmódosított szervezetekre vonatkozó szigorú szabályokat.

Német érdek is lesz a génmódosítás térnyerése

A génmódosított termékek térnyeréséhez és lazább szabályozáshoz vezethez a GMO-k egyik zászlóshajójának számító Monsanto és a német vegyipari nagyvállalat, a Bayer egyesülése.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.