2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: LMBT

11 cikk 1/2 oldal

Vad vegánok

A lényeg az, hogy minden változzon, ne legyenek hagyományok, fogódzók, szűnjön meg az emlékezet, a kultúrában meg „virágozzon minden virág”.

Üres mezők

Kisfiú vagy kislány? – általában így hangzik az első kérdés az újdonsült szülőkhöz. Szerencsés esetben anyuka és apuka egyértelmű választ tud adni.

Meghiúsult az Odessza Pride

Szélsőséges ellentüntetők miatt félúton le kellett állítaniuk a szervezőknek a felvonulást vasárnap a dél-ukrajnai Odesszában.

Kétseges Ana Brnabic miniszterelnöksége

A szerb kormánykoalíción belül sincs egyetértés abban, hogy Aleksandar Vucic államfő a legmegfelelőbb embert kérte-e fel a kormányalakításra.

Gyerekek kerültek a célkeresztbe

Jelzésértékű, hogy ezúttal a tinédzserek körében rendkívül népszerű popsztár fellépése került célkeresztbe.

Álcának használt jogvédők

Soros György pénzzel szerzett befolyása nem meglepő, a felháborító az, hogy egy igazságtalan cél érdekében károsítja meg az európai emberek 99 százalékát.

Megdobták a québeci kormányfőt a virrasztáson

Megdobta egy LMBT-aktivista Philippe Couillard québeci kormányfőt az orlandói tömeggyilkosság áldozataiért tartott csütörtök esti montreali virrasztáson – jelentették különböző források.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.