2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Ljubomir Vranjes

28 cikk 1/3 oldal

Véget ért a magyar meló

Érvényesült a papírforma, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége jelezte Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánynak és segítőjének, Björn Sätherströmnek, hogy nem velük képzeli el a folytatást.

Ljubomir Vranjest menesztették a Telekom Veszprémnél

A mostani szezonban a Bajnokok Ligájában a Veszprém három forduló alatt kétszer vereséget szenvedett. A csapat edzéseit az új vezetőedző érkezéséig Gulyás István fogja tartani.

Nem érez elégtételt a kapitány

Kisebb csodaként éli meg a Szlovénia elleni továbbjutást a férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes.

A neheze még hátravan

Ljubomir Vranjes csapata szombaton varázslatos játékkal győzte le a vb-bronzérmest a saját hazájában, és szerzett jelentős előnyt a vb-selejtező veszprémi visszavágójára.

Fantasztikus feltámadás

Melyik az a csapat, amelyik a hatvan játékpercből huszonhatot emberhátrányban játszik, elveszíti mindkét beállóját, a szünetben vesztésre áll, de a végén öt góllal legyőzi idegenben az ellenfelét?

Trónfosztás után ünnep és tüntetés

Hajszálon múlt. Ha Blaz Blagotinsek két másodperccel a vége előtt nem fölé, hanem a kapuba lő, akkor a Veszprém megnyeri a férfi-kézilabdabajnokságot. De nem így történt.

BL-győzelem három-öt év múlva

A Skjern elleni váratlan búcsú a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében sem írta át a forgatókönyvet a magyar férfikézilabda fellegvárában.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.