2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: Lionel Messi

51 cikk 1/6 oldal

Három hétig nem futballozhat a Barcelona ásza

Az argentin csatár szombaton gólt szerzett és gólpasszt adott a Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen, de már a 16. percben le kellett cserélni, mert ráesett a karjára.

Messi megint főszerepet játszott

A Bajnokok Ligája most zajló kiírásának alighanem a legjobb mérkőzését nyerte meg a Barcelona Londonban a Tottanham ellen.

Uralkodók nélkül folytatódik a vb

Messi és Ronaldo egy napon esett ki a vb-ről, de a kontinensek legjobbjai sincsenek már versenyben, ha egyáltalán kijutottak.

Merre lépnek a szakadék széléről?

A tornán az argentinok két meccsen csupán egy pontot kapartak össze, ezzel a négyes utolsó helyén állnak, de ha legyőzik a nigé­riai­a­kat, akkor őket biztosan megelőzik.

Messi: most vagy már sohasem

A Bajnokok Ligája döntőjével érdemben véget ért a klubidény, mostantól az oroszországi világbajnokságra összpontosul a figyelem a nemzetközi labdarúgásban.

Az Iszlám Állam „fogva tartja” Messit

Az Iszlám Állam újabb fenyegetéssel illette az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot, melyen egy dzsihadista tartja fogva a rabruhába öltöztetett Lionel Messit.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.