2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Liget

38 cikk 1/4 oldal

Új ifjúsági sportpálya a Városligetben

A 200 méteres futókörrel, távolugró gödörrel és két multifunkciós labdapályával, kültéri eszközökkel, valamint illemhellyel is ellátott sportpálya a Liget Budapest projekt keretében készült el.

Vád alatt a Ligetvédők

Gulyás Márton kormányellenes aktivista és Várnai László volt zuglói önkormányzati képviselő ellen is vádat emelt az ügyészség egy tavalyi rendbontás miatt.

Sikeres a ligeti fák átültetési programja

Nem jöttek be a Liget Budapest projektet bírálók pesszimista jóslatai: a Városligetben tavaly év végén átültetett fák élnek és virulnak.

Okos, családbarát park lesz a Városliget

Elkészült a Városliget parkrehabilitációjának vázlatterve, amibe beépítették a lakóközösségek és a civil szervezetek észrevételeit, javaslatait is.

A Kúria megtagadta a Városliget átépítését érintő népszavazási kérdés hitelesítését

A Kúria formai okokból megtagadta a Városliget átépítését érintő népszavazási kérdés hitelesítését. A testület a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) korábbi hitelesítő döntésének megváltoztatását szerdán azzal indokolta, hogy a fővárosi testület nem várta meg a hasonló kérdésben hozott döntésének jogerőre emelkedését.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.