2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: liget Budapest projket

10 cikk 1/1 oldal

A Városliget Zrt. áll elébe a népszavazásnak

A Városligeti-tónál megkezdődtek a nyári vizes világbajnokság építési munkálatai. Itt lesz a szinkronúszásverseny, mobil medencéket és lelátókat építenek.

A PeCsa bontását akadályozzák a Ligetvédők

A Liget Budapest projekt megvalósítása ellen tizedik hónapja tüntető civilek szerint nem lehet ott kerítést építeni, ahol bejelentett demonstráció zajlik.

Használható parkot akarnak

A Liget Park Fórum múlt heti zárórendezvényén a liget szabadidős funkcióinak megújításával kapcsolatos tervek, észrevételek hangzottak el.

PeCsa: még idén elkezdik a bontást

Sikerült megegyezni a Petőfi Csarnok (PeCsa) bérlőivel, így rövidesen kezdődhet az épület bontása, majd a helyén az Új Nemzeti Galéria építése.

Teljesíthetetlen igények Karácsony Gergelytől

Augusztusig is elhúzódhat a Liget Budapest projekt támogatásáról szóló tárgyalás a Városliget Zrt. és Karácsony Gergely, Zugló PM-es polgármestere között – tudta meg a Magyar Idők.

Kétkulacsos játszma a Városliget ügyében

Az ellenzék és a civilek által üldözött Liget Budapest projekt nem jöhetne létre, ha azt nem támogatta volna a tiltakozókhoz csatlakozó Karácsony Gergely.

Kordonkeringő a múzeumnál

Feszült hangulatban vette kezdetét a Közlekedési Múzeum bontása. A Városliget Zrt. szerint jogszerűen, az engedélyek alapján járnak el.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.