2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Liget Budapest projekt

53 cikk 1/6 oldal

Korszerűbb világítást kap a Városliget

A Liget Budapest Projekt keretében folytatódik a Városliget rekonstrukciója, 2,5 milliárd forint értékben újítják fel a park útjait, építenek ki korszerű közvilágítást.

Családbarát újdonságokkal gazdagodik a Városliget

A projekt első lépéseként megszüntették az ’56-osok terén a felszíni parkolást, már most napi 1500 autó szennyezésétől szabadították meg a parkot, amelyet autómentessé fognak tenni.

Európa egyik legjobb épülete lett a Pannon Park

Folytatódott a Liget Budapest projekthez köthető épületek diadalmenete az idei International Property Awardson. A Pannon Park Biodóm lett Európa legjobb szabadidős épülete.

Épül a Városligetben a Magyar Zene Háza

A szükséges tereprendezés része volt egy 19 méter magas kőrisfa sikeres átültetése, amely kétéves előkészítő időszak után vált lehetővé.

Megépülhet a Magyar Zene Háza

Az eredeti terveknek megfelelően látványos, világszínvonalú építészeti alkotás születik meg a Liget Budapest projekt keretében.

Jó ütemben halad a Városliget teljes megújítása

A fejlesztés az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi a millenniumi idők óta nem látott intézményfejlesztési programmal.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.