2023. szeptember 27., szerda, Adalbert napja

Címke: LIBE-bizottság

24 cikk 1/3 oldal

Brüsszel a régi Moszkva

Szóval ismerjük mindezt, elvtársak. Pontosan tudjuk, hogy most csak azért kell Brüsszelre és a többi elvtársra figyelni, mert amit mondanak, annak homlokegyenest az ellenkezője az igazság.

Judith Sargentini egy bábfigura

A döntéshozók a határozataikat nem a tényállásokra alapozzák, hanem az előre, politikai alapon meghozott ítéleteikhez gyűjtenek igazolásokat.

Brüsszel csak erőt gyűjt

Soros György és csapata valamivel kevesebbet hallat magáról, ahol van választás, ott többnyire csúfosan leszerepel a neomarxista látványbaloldal.

A jogállam megcsúfolása

Szép dolog a demokrácia, de sokszor éppen a leghangosabb szószólói értik a legjobban, miként élhetnek vissza annak alapvető szabályaival.

Politikai ítéletet hoztak hazánk ellen

Gál Kinga európai parlamenti képviselő és LIBE-alelnök szerint már az nagy dolog, hogy nem kétharmados többséggel fogadták el a számos ponton módosított dokumentumot.

Sargentini a kapuk előtt

Az Európai Parlament, a LIBE-bizottság egyszerre játszik vádhatóságot és bíróságot, amikor Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar embereket vádolja.

Az inkvizíciós hetes cikkely

Nem szabad elsietnünk a bizonyítványosztást, de a neojakobinus dühvel beharangozott Sargentini-jelentés nem teljesítheti be koholóinak várakozásait.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.