2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: levelek

12 cikk 1/2 oldal

Követhető lesz az ajánlott és a tértivevényes postai levelek útja

A feladástól a kézbesítésig követhető lesz a könyvelt postai levélküldemények útja, a projekt az Európai Unió támogatásával és a magyar költségvetés társfinanszírozásával valósul meg csaknem 2,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból, a Magyar Posta saját forrásból további 3,3 milliárd forintot fordít a teljes program megvalósításra.

Saját értékek ahhoz képest, hogy…

Minden jóindulat és sajnálkozás ellenére is felmerül a kérdés, hogy vajon önnön jogán tudnánk-e ma Szendrey Júlia íróról, költőről, ha történetesen nem Petőfi Sándor felesége lett volna?

Hatékonyan működik az első közcélú energiatároló egység

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. üzemelteti az országban az első hálózati energiatároló egységet, az új eszközt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek községben tesztelték, ahol már sok napelem működik - tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.

Az érmindszenti levelesláda titkai

Lenyűgöző olvasmány, mert a szerző egészen közelről ismerte és követte végig Ady Endre életét, majd betegségének és utolsó hónapjainak a történetét.

Halálos baleset Nyíribrony és Levelek között

Meghalt egy 64 éves férfi, aki járművével eddig még nem tisztázott okból lehajtott az útról szerdán Nyíribrony és Levelek között – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Levelek Feketevárosból

Bár nem adatott meg túlságosan hosszú élet Hrabovszky Ödönnek, a szamosújvári fegyintézeti gondnok fiának, arra nem lehetett panasza, hogy ez az élet szűkölködött izgalmakban és szenvedésekben.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.