2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: létszámhiány

14 cikk 1/2 oldal

Kilépett a Reál üzletlánc az OKSZ-ből

Tizenhét évi tagság után a múlt héten kilépett a több mint 2300, hazai tulajdonban lévő boltot képviselő Reál üzletlánc az Országos Kereskedelmi Szövetségből.

Tömeges felmondások jöhetnek a Tescónál?

A győri irodaközpontból és vidéki egységekből többtucatnyian mondtak fel az utóbbi időben a más cégek által kínált magasabb fizetések és a jobb munkakörülmények miatt.

Enged dolgozóinak a Tesco

Hatott a dolgozók milliárdos veszteséget okozó szeptemberi sztrájkja és a követelések következetes képviselete.

Újabb időpontok Tesco-sztrájkokra

Mivel bizonytalan, hogy teljesítik-e a dolgozók elvárásait, ezért októberben és novemberben újabb szervezett munkabeszüntetésekre készülnek a tecósok.

Sorban állva

Nincs pénztáros, nincs pultos és nincs kitől kérdezni. Véges a türelem a sorban és a polcok között. Hol a fejlesztés, a tavalyi nyereség és ami a legfőbb, hol az ember?

Többszörös sztrájk várható a Tesco üzleteiben

Óriási, többlépcsős akcióra készülnek a tescós sztrájkbizottságok, úgy tűnik, karnyújtásnyira van az első országos leállás az áruházlánc üzleteiben – tudta meg a Magyar Idők.

Dolgozókat küld el a Tesco

A magyar Tesco vezetői tartanak a mostani munkavállalói összefogástól, a követelt béremelésre azonban egyelőre nem találnak forrást.

Elkerülhetetlen a Tesco-sztrájk

A törvényes sztrájkkészültség mára átváltott aktív felkészülésbe. A Tesco Magyarország egyáltalán nem tervez további lépéseket idén a dolgozók által sérelmezett kérdésekben.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.