2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: létszámcsökkentés

9 cikk 1/1 oldal

Ősbűn az egészségügyben

Domokos László úgy fogalmazott, hogy a politikai pártoknak nemcsak a jelszavak megfogalmazásakor kellene küzdeniük a jogállamiságért, be is kellene tartaniuk a jogszabályokat.

Elfogadta a közgyűlés a tagság csökkentését

Támogatta a Magyar Olimpiai Bizottság tagsága a vezetőség jól előkészített tervezetét: a szombati közgyűlésen a MOB-tagok számát 200-ról 128-ra csökkentették.

Moszkva nem zár ki egy újabb nagyobb leépítést az amerikai külképviseleteknél

Moszkva nem zárja ki, hogy követelni fogja Washingtontól az oroszországi amerikai külképviseletek létszámának csökkentését a jelenlegi 455-ről 300-ra vagy annál is kevesebbre – közölte Georgij Boriszenko, az orosz külügyminisztérium észak-amerikai osztályának igazgatója a RIA Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva szerdán.

Csoportos létszámcsökkentést terveznek az FHB-nál

Az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a vele szoros kapcsolatban álló FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél csoportos létszámcsökkentés végrehajtását tervezik, erről augusztus 15-én döntöttek a hitelintézetek igazgatóságai – tette közzé a jelzálogbank szerdán, a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.