2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja

Címke: leszbosz

47 cikk 1/5 oldal

Migránsok ellen tüntettek Leszboszon

Egész éjszaka folytak az összecsapások Leszbosz szigetén egy görög szélsőjobboldali csoport, sztrájkoló migránsok és a rohamrendőrség között.

Összeverekedtek a migránsok Leszboszon

Tucatnyian megsérültek egy menekültek között kirobbant súlyos összetűzésben a görögországi Leszbosz szigetén lévő Moria menekülttáborban.

Általános sztrájk kezdődött Leszboszon

A legtöbb üzlet, az iskolák és a községi hivatalok zárva maradtak hétfőn Leszboszon a görög szigeten lévő menekülttáborban uralkodó állapotok elleni tiltakozásul. Az általános sztrájkot Szpírosz Galinosz polgármester hirdette meg.

Több mint 120 menekültet mentett ki a görög parti őrség az Égei-tengeren

Százhuszonegy migránst és menekültet emelt fel hajóira a görög parti őrség és az Európai Unió part- és határvédelmi ügynökségének (Frontex) egyik hajója három mentési művelet során Kasztelórizon és Leszbosz görög szigetek közelében – jelentették szerdán a görög hatóságok.

A káosz rendszere

Ahogy egy országban elszabadulnak az indulatok, s lesz a békéből háború, úgy jelennek meg egy ország civilizációs színvonalától függően gyalogos, buszos, vonatos menekültek.

Görögország újabb szíriai menekülteket toloncolt ki

Görögország és az Európai Unió határőrizeti ügynöksége (Frontex) 19 szíriai menekültet küldött vissza kedden Törökországba a Brüsszel és Ankara közötti menekültügyi paktum keretében – közölte a görög rendőrség.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.