2021. december 5., vasárnap, Vilma napja

Címke: leszámolás

12 cikk 1/2 oldal

Lövöldözés egy avignoni mecsetnél, többen megsebesültek

Nyolc ember megsebesült a dél-franciaországi Avignon egyik mecsetjénél történt lövöldözésben vasárnap este; a rendőrség szerint leszámolás történt – közölte a La Provence című lap hétfőre virradóra.

Tömegsírokat találtak Mexikó déli részén

Harminckét holttestet és kilenc emberi fejet találtak eddig ismeretlen tömegsírokban egy dél-mexikói településen, amelynek környékén drogbandák háborúsodnak egymással – közölték csütörtökön a hatóságok.

Már egymás családjait irtják rivalizáló bűnbandák Mexikóban

Már egymás egész családjait irtják ki rivalizáló bűnbandák Mexikóban: két hét alatt öt família esett leszámolások áldozatául. Legutóbb egy házaspárt és három gyermeküket lőtték agyon – adták hírül pénteken mexikói ügyészek.

Folytatódik az ankarai megtorlás

A török belügyminisztérium több mint nyolcezer, a kudarcba fulladt államcsínyben való közreműködéssel vádolt alkalmazottjától vált meg hétfőn.

Motoros bandák közötti leszámolás lehetett a frankfurti lövöldözés

A szervezett bűnözéssel kapcsolatba hozott motoros bandák közötti leszámolás lehetett a Frankfurtban csütörtökön történt lövöldözés a németországi nagyváros rendőrsége szerint – jelentette pénteken a Hessischer Rundfunk (HR) tartományi közszolgálati médiatársaság.

Vona Gábor: Nincs baj az elnöki vétóval

A Magyar Idők értesülése szerint a Jobbikban olyan fokra hevült a forrongás, hogy az elnöknek meg kell védenie pozícióját, ugyanis kihívója lesz.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.