2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: lesiklás

9 cikk 1/1 oldal

Miklós Edit új pályán: elnök szeretne lenni

Jóllehet már korábban is meglebegtette visszavonulását, mégis sokko­lóan hatott Miklós Edit tegnapi bejelentése, miszerint befejezi élsportolói pályafutását.

Miklós Edit szombaton már kitett magáért

A szombati lesiklásban megszerzett értékes pontok után szuper-óriásműlesiklásban Miklós Edit szabálytalan kötéssel jött le a pályán, ezért utólag kizárták.

Bravúr nélkül, stabilan magas szinten

Téli sportágakat űző honfitársaink évtizedeken keresztül nem tartoztak a kiemelkedő versenyzők közé, mostanában beindult a szekér, pontosabban a léc és a korcsolya.

Vonn kiesett, Miklós 13. lett a pótláson

A globális felmelegedés miatt komoly veszélybe kerültek az európai síterepek (főképp az alacsonyabban fekvők), sőt az alpesi sí világkupa-sorozatának néhány állomása is, múlt héten viszont épp nem a hó hiánya, hanem a feleslege okozott gondot.

Pénz, hit, hó

A versenysportban Miklós Edit feltűnése és eredményessége hatalmas pozitív változásokat hozott, ami az utánpótlásban is meglátszik.

Gut százada, Miklós felezése, norvég tripla

Lara Gut nyert női szuperkombinációban az alpesi sízők Világkupa-sorozatának franciaországi Val d’Isere-ben rendezett tegnapi versenyén. A svájci kiválóság mindössze egyetlen századdal előzte meg a Vk-összetettben nagy fölénnyel élen álló amerikai Lindsey Vonnt a lesiklásból és műlesiklásból álló számban.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.