2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: Leo Varadkar

9 cikk 1/1 oldal

Orbán Viktor az ír miniszterelnökkel tárgyal

A magyar miniszterelnök csütörtök délután az Országházban fogadja Leo Varadkar ír kormányfőt – tájékoztatta az MTI-t a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Az unionisták nem támogatnák Észak-Írország kivételes státusát

Észak-Írország legnagyobb britpárti protestáns politikai ereje, a Demokratikus Unionista Párt (DUP) nem támogatna olyan megoldást, amelyben a tartomány az Egyesült Királyság más országrészeitől eltérő sátust kapna a brit EU-tagság megszűnése után.

Már halálos áldozata is van az Ophelia trópusi viharnak

Már halálos áldozata is van Írországban az Ophelia trópusi viharnak, és több mint százezer lakásban szűnt meg az áramszolgáltatás hétfőn az Ír Köztársaságban, miután a hurrikán óránkénti 120-150 kilométeres sebességű széllökésekkel megérkezett az ír sziget fölé.

Varadkar, Írország új arca

Leo Varadkart az új nemzedék liberális politikusai közé sorolják, mint Emmanuel Macron francia elnököt vagy Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.