2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert napja

Címke: lentner csaba

8 cikk 1/1 oldal

Lentner Csaba: Az egész magyar társadalom jól jár

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közgazdász professzora kiemelte, most bruttó 149 ezer forintra nőtt a minimálbér, ez az összeg 2020-ra bruttó 170-180 ezer forintra is emelkedhet. 

A kutya ugat, a karaván halad

Gazdaságunk a rendszerváltozást követő harminc év legsikeresebb időszakát éli, bővülésének üteme az uniós átlag két és félszerese.

Ez már kordokumentum

Polgári Szilvia arra is törekedett, hogy portréinterjúiban a beszélt nyelvet írja le, és az azt kísérő gesztusokat, a beszélgetések hangulatát is megörökítse.

Állomások

Alig tért magához a tíz évvel ezelőtti, mindent elsöprő pénzügyi válság óta a világgazdaság, sokan újabb viharfelhőket vizionálnak, sőt akadnak, akik egyenesen földindulást jósolnak.

Polgári ellenállásra szólít fel Lentner Csaba

Matolcsy György és az általa képviselt gazdaságpolitika elleni újabb támadásként értékeli Lentner Csaba, hogy a sajtó kiforgatta az Echo TV Mélymagyar című műsorában általa elmondottakat.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.