2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: Lengyel László

22 cikk 1/3 oldal

Kínának már nem példakép a Nyugat

Kínai szakértők szerint az USA által kirobbantott kereskedelmi viták alig gyengítik majd a kínai gazdaságot. Ugyanis az USA gazdaságilag függ Kínától, de ez fordítva nem igaz.

Felerősödtek a belső harcok a baloldalon

Lengyel László szerint az MSZP-nek azonban komoly tartalékai vannak polgármesterei személyében, akik valódi győzelmi eséllyel bírnak főként Vona Gáborékkal szemben.

Frakciófikció

Újabban ugrásszerűen megszaporodtak a nagy ívű ellenzéki bejelentések. Lassan már követni is képtelenség, ki milyen épületes ökörségekkel áll elő.

Botka veresége borítékolható

Botka László körül elfogyni látszik a levegő. Ősszel optimális esetben hadseregtarta­lékba vonulhat, s ott töltheti fel készle­teit a követ­kező önkormányzati választásokra

Botka vesztésre áll saját pártjában is

Hiába hangoztatja a nyilvánosság előtt Botka László, hogy az általa korábban leárulózott Molnár Zsolt is immár teljes mellszélességgel az ő szövetségi politikáját támogatja.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.