2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: lendület

13 cikk 1/2 oldal

Lendületben van a turizmus

Továbbra is lendületben van a magyar turizmus a Központi Statisztikai Hivatal kedden közölt júliusi mutatói szerint – kommentálta a statisztikai adatokat a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Vörös Dani újra lendületbe jön

Nemcsak Európának, talán a Macron-pártnak is jót tenne, ha Cohn-Benditet hagynák nyugalmi állapotban, zavaros mozgalmi múltjával.

Lendületet vett az elmúlt évben a sörpiac

Tavaly 6,2 millió hektoliter sört értékesítettek a magyar piacon a nagy sörgyárak, a kisüzemi főzdék közel 100 ezer hektolitert – közölte a Világgazdaság.

KSH: augusztusban lendületet vett az ipari termelés

Augusztusban az ipari termelés volumene a munkanaphatástól megtisztított index és a kiigazítatlan index alapján egyaránt 6,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a júliusi szerény, 0,2 százalékos emelkedés után. Az előző hónaphoz viszonyítva a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás 5,5 százalékkal nőtt – erősítette meg második becslése alapján csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Varga Mihály: jó lendület van az iparban

Az európai konjunktúra lehetőséget ad az exportpiacok bővülésére, a magyar gazdaság tud élni ezzel a lehetőséggel – mondta a nemzetgazdasági miniszter.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.