2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: lemorzsolódás

6 cikk 1/1 oldal

Taglétszámháború tört ki a Jobbikban

Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelennek meg nap mint nap arról, hányan léptek ki a Jobbikból és mennyivel nőtt a tagság száma.

Csökkenhet az iskolai lemorzsolódás

Az iskolai lemorzsolódások csökkenésének irányába mutatnak a korai iskolaelhagyás megelőzését szolgáló jelzőrendszer első adatai – írta a Magyar Hírlap keddi számában.

Maruzsa: a lemorzsolódást is csökkentheti a tankönyvek ingyenessé tétele

A köznevelési helyettes államtitkár szerint óriási előrelépés, hogy már a köznevelésben részt vevő gyermekek 90 százaléka ingyenesen kapja a tankönyveket, mert ez támogatja a kormány szándékát, hogy csökkentse a korai iskolaelhagyás és a lemorzsolódás mértékét.

A franciák legnagyobb öngólja

A parlamenti választások végeredményének tükrében egyértelművé vált, hogy Franciaország új elnöke és pártja abszolút többséget szerezve önálló életet élve lesz képes kormányozni.

Felszámolnák a lemorzsolódást

A kormányzati stratégia szerint szükség van az iskolákban a pedagógiai és a szervezeti kultúra fejlesztésére, valamint modellértékű programok kiterjesztésére.

Csökkentenék a fiatalok iskolai lemorzsolódását

Továbbra is jelentős problémát jelent hazánkban a korai, végzettség nélküli iskolaelhagyás és az is, hogy a közmunkások között már 18 évnél fiatalabbak is előfordulnak.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.