2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: lélek

5 cikk 1/1 oldal

Megint az isiász?

Vajon Juncker tudja-e, hogy tizenötmillió magyar ember lelkébe gázol, amikor „európai ünnepnek” nevezi egy kétmilliós magyar közösség felszámolási kísérletét?

Teherpróba

Nem ismerjük magunkat sem. Hát még a másikat. Még akkor sem, ha együtt élünk, és össze is köt valamilyen összetartozást szimuláló életforma.

Lélek kell mindenhez

Dánielisz Endre magyar irodalomtörténész, pedagógiai író, iskolapszichológus, a nagyszalontai Arany János Múzeum hajdani igazgatója április 6-án lesz 92 éves.

A karatésok bíznak az olimpiai felvételben

Világszerte százmillióan karatéznak, Magyarországon negyvenezren, úgyhogy van létjogosultsága a sportágnak bekerülni 2020-tól az ötkarikás játékok közé.

Soltész Miklós: az egyháznak a lelket és a testet is gyógyítania kell

Kétezer éve az egyház egyik legfontosabb tanítása, hogy nemcsak a lelket kell ápolni, a testet is gyógyítani kell – mondta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyen, a Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat konferenciáján.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.