2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Leicester

21 cikk 1/3 oldal

Kroos ellenfélként tér haza

A negyeddöntők sorsolásakor már olyan párharcokat is láthatunk a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amelyek finálénak is beillenének.

Osonnak a leicesteri Rókák

Már biztos, hogy lesz egy kakukktojás a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között, mégpedig a Premier League-ben a kiesés ellen küzdő Leicester City.

Shakespeare írhatja tovább a rókamesét

A labdarúgó Bajnokok Ligája menetrendje nem változik, kedden és szerdán is két-két mérkőzést játszanak a nyolcaddöntő visszavágóin.

Menesztették Ranierit a Leicestertől

Tavalyi üdítő játékára emlékezve nem nagyon értjük, hogyan szerepelhet a Leicester ilyen gyalázatosan a Premier League most folyó pontvadászatában.

Legendák találkozója

Az egyik mai BL mérkőzésen a Porto a Juventust fogadja, és a portugálokat nyilván motiválja, hogy még sohasem tudtak nyerni az olasz listavezető ellen

Eggyel kevesebbet kapni!

A labdarúgó Bajnokok Ligája harminckettes mezőnyének a fele kedd éjszakára fél távig jutott, és a tizenhat csapat közül csupán egy őrizte meg százszázalékos mérlegét: a Leicester City. A Premier League tavalyi aranyérmese – és pillanatnyi 13. helyezettje. A gárda az angol bajnokságban 8 mérkőzésen 8 pontot szerzett 8-14-es gólkülönbség mellett, ugyanez a számsor a BL-ben 3 meccsen 3 győzelem, 5-0-s gólkülönbség.

Üldözők, üldözöttek

Vérbeli rangadó híján nemcsak a sztár-, hanem a kisebb csapatok is figyelmet érdemelnek a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójának mai mérkőzései előtt.

Erős algériai légió

Két forduló után egyetlen százszázalékos csapat van a labdarúgó Bajnokok Ligája mezőnyének második felében. Nem a Real Madrid, nem a Dortmund (amelyek kedden éppen egymás ellen játszottak 2-2-t), még csak nem is a Juventus, hanem a Leicester. A Premier League odahaza bukdácsoló címvédője az új idényben a BL-ben készül csodát tenni.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.