2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: lehetőség

25 cikk 1/3 oldal

Új értékeket hozott a mobil

Miközben a netezők többsége a magyarokat elsősorban pesszimistának, passzívnak és halogatónak tartja, 89 százalékuk szerint magyarként is lehet sikeresnek lenni.

Lehetőséget és kockázatokat is hordoz az új uniós állattenyésztési rendelet

November elsején lép életbe az új állattenyésztési uniós rendelet, amellyel a jogharmonizációt követően könnyebbé válik a tenyészállatok és szaporítóanyagok kereskedelme, valamint a tenyésztőszervezetek határokon átnyúló tevékenysége, ez pedig új lehetőségeket és veszélyeket is jelent – nyilatkozta a Világgazdaságnak Wagenthoffer Zsombor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének ügyvezető igazgatója.

Haldoklik a román sertéspiac

A járvány miatt már több mint 60 ezer példányt pusztítottak el a hatóságok, emiatt az év második felében jelentősen megnőhet a román húsimport.

Ugyanazok az ostobaságok

„Magyarország történelmi lehetőséget szalasztott el.” Gyakran halljuk ezt a mondatot nemcsak politikusoktól, de közgazdászoktól is.

Fiatal zenészek is lehetőséget kapnak a vajdahunyadvári fesztiválon

Fiatal zenészek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra az idei Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztiválon, a felkészülésben segítséget is nyújtanak nekik, hogy a rutinba jobban bele tudjanak illeszkedni – közölte Bálint Gábor, a fesztivál szervezője és Illényi Péter, a fesztiválon fellépő Musica Sonora Kamarazenekar karmestere az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

A hálózatépítés repítheti a cégeket

A kezdő vállalkozások és a már működő cégek is jól járhatnak, ha egy ismert márkanévvel működő franchise-rendszerhez csatlakoznak.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.