2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: légitársaságok

18 cikk 1/2 oldal

Fontolva fejlesztenek a fapados légitársaságok Ferihegyen

Körvonalazódik a jövő évi járatok kínálata a budapesti repülőtéren. A két számjegyű növekedés fenntartásához új interkontinentális kapcsolatok kellenek, jön is a közvetlen sanghaji járat nyárra.

Tuzson Bence: a magyar emberekkel nem lehet így bánni

A járattörlések és a késések miatt Budapest Kormányhivatala fogyasztóvédelmi vizsgálatot rendelt el és azonnali eljárást indított a Ryanair és a Wizz Air ellen. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Tuzson Bence, Közszolgálatért felelős államtitkár azt mondta: vannak olyan esetek, amelyeknek ideje megálljt parancsolni. Szerinte az emberek jogosan várják el a megfelelő szolgáltatást a pénzükért cserébe.

Brexit: A légitársaságok is komoly következményekkel számolhatnak

Komoly kockázatokat jelentene rövid távon számos nagy európai légitársaság, köztük a Wizz Air számára, ha Nagy-Britannia úgy lép ki az Európai Unóból, hogy nem sikerül megállapodásra jutnia az EU-val a jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszer feltételeiről – áll a Moody's Investors Service csütörtökön Londonban ismertetett átfogó tanulmányában.

Tajvan elszigetelésére törekszik Kína

A Tajvani-szoros két partja közötti feszültségek szinte észrevétlenül, de jelentős mértékben megnőttek az elmúlt hónapokban.

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról, ez alól semmilyen körülmény, sem vihar, sem műszaki hiba nem mentesíti a cégeket – hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) az MTI-nek pénteken eljutatott közleményében, miután a Ryanair ír légitársaság szerda esti Madridból Budapestre tartó járata Pozsonyban szállt le, és az utasokat a szlovák fővárosban hagyták.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.