2022. november 28., hétfő, Stefánia napja

Címke: legalizálás

18 cikk 1/2 oldal

Az ír parlament legalizálta az abortuszt

Az ír parlament elfogadta csütörtökön késő este az abortuszt legalizáló törvényt, eleget téve ezzel a hét hónappal ezelőtti népszavazáson kinyilvánított polgári akaratnak.

Negyven sodrás

A múlt héten lépett életbe Kanadában a marihuána legalizálásáról szóló törvény, amely az egész ország területén érvényes és ezzel a liberális kormányfő kampányígérete teljesült.

Már a mormonok is támogatják a marihuána legalizálását

Támogatásáról biztosította csütörtökön az Egyesült Államok Utah államában jelentős befolyással bíró mormon egyház az orvosi célú marihuánafogyasztás legalizálását a konzervatív tagállamban.

Törvényesen lehet füvezni Kanadában

A kanadai parlament képviselőházának jóváhagyása után a szenátus is legalizálta a marihuána szabad fogyasztását és termesztését az észak-amerikai államban.

A marihuánafogyasztás legalizálásáért tüntettek Prágában

Több ezer - döntő többségében fiatal - ember tüntetett szombaton Prágában a marihuána fogyasztásának törvényi engedélyezéséért. A Million Marihuana March elnevezésű akciót már a 21. alkalommal rendezték meg a cseh fővárosban.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.