2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: lefoglalás

25 cikk 1/3 oldal

Félmillió liter benzin és gázolaj a NAV-nál

A forgalomból kivont benzint, gázolajat, más olajszármazékokat a NAV megsemmisítheti, értékesítheti, de saját autóiba is beletankolhatja vagy átadhatja a katasztrófavédelemnek.

Lőfegyvereket foglaltak le a Pest megyei Kóspallagon

Három embert elfogtak, kettőt őrizetbe is vettek lőfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt a Váci Rendőrkapitányság munkatársai – közölte pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Több mint egy tonna metamfetamint foglaltak le a hatóságok Kínában

A kínai hatóságok több mint egy tonna metamfetamint foglaltak le a déli Hajnan tartományban, ami a dél-kínai-tengeri szigetcsoport történetében az egyik legnagyobb kábítószerfogásnak számít – közölte csütörtökön a kínai rendőrség.

Csak 193 milliót foglaltak le

Sem a Kun-Mediátor károsultjai, sem a dolgozói nem számíthatnak egy fillérre sem. Az eltüntetett milliárdoknak nyoma sincs.

Húsz tonna hamisított mézet vont ki a forgalomból a Nébih

Húsz tonna idegen cukrot tartalmazó hamisított mézet foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei több hónapos vizsgálatot követően, a termékek közvetlenül kiskereskedelmi forgalomba nem kerültek – közölte a Nébih csütörtökön az MTI-vel.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.