2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: lefedettség

7 cikk 1/1 oldal

Csapnivaló Németország 4G-ellátottsága

Németország sok mindenre lehet büszke ipari-gazdasági teljesítmény tekintetében, egyvalamiben azonban alaposan lemaradt, s ez a nagy teljesítményű mobilhálózati kommunikáció.

Sargentini asszony hazugsággyára

A zilált lélekkel és frizurával hőbörgő képviselőasszony ugyanazokat a hazugságokat ismételgeti, amiket Kálmán Olga stúdiójában hallhatunk hétről-hétre.

Budapest a 4G-vel legjobban lefedett európai város

Az európai nagyvárosok közül Budapest a 4G mobilhálózattal legjobban lefedett város, és ahol a legnagyobb 4G sebességet mérték az OpenSignal alkalmazás felhasználói.

Óriásbírságot kapott a Magyar Telekom

Jogsértő összehasonlító reklámok miatt 600 millió forint bírságot szabott ki a Telekomra a Gazdasági Versenyhivatal (GVH); ez a jogsértő reklámokra kiszabott eddigi legnagyobb bírság a GVH gyakorlatában.

Januárban indul az állami mobilszolgáltató

Jövő év januárjától üzemszerű működésre áll át a mostani tesztüzemből az MVM NET Zrt. LTE450 technológiára épülő mobilhálózata – jelentette be Krénusz Kornél, a társaság vezérigazgatója kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.