2020. március 31., kedd, Árpád napja

Címke: Le Pen

26 cikk 1/3 oldal

Hiába figyelték meg az elkövetőt

Mit lehet tenni azzal a több mint húszezer személlyel, akit állambiztonsági megfigyelés alatt tartanak, mert veszélyesek a közrendre? – merült fel a kérdés ismét Párizsban.

Marine Le Pen szerint Macron az Európai Unió végét vizionálta

Marine Le Pen, a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés (korábbi Nemzeti Front) elnöke szerint Emmanuel Macron francia államfő az Európai Unió végét vizionálta az uniós állam- és kormányfők csütörtökön véget ért salzburgi informális csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatóján.

Nevet vált a francia radikális párt

Marine Le Pen pártelnök a Nemzeti Front kongresszusát záró beszédében azt javasolta, hogy Nemzeti Összefogás (FR) néven működjön tovább a párt.

Szakértő: Macron célja masszív elnöki pártot létrehozni

Emmanuel Macron francia elnök célja, hogy egy masszív elnöki pártot hozzon létre, ami a korábbi „mérsékelt jobboldal és baloldal elemeiből táplálkozik” – erről Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő beszélt az M1 aktuális csatornán, kedden.

A győztes: Emmanuel Hollande

Gratulálunk, Monsieur Hollande, ön nyert. Ugyan nem a kormányzati teljesítményével, nem a nemzet hatékony szolgálatával, nem a francia hagyományok ápolásával.

Fiatalok tüntettek Le Pen ellen Párizsban

A Nemzeti Front elnöke ellen tüntetők vasárnap este Párizsban rendőrökkel dulakodtak, akik könnygázzal próbálták feloszlatni őket.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.