2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Le Monde

10 cikk 1/1 oldal

Biztos alapok

Amiért most nem kell a forint árfolyammozgása miatt aggódni, az annak köszönhető, hogy 2010 után gyökeres fordulat ment végbe a hazai gazdaság- és pénzügypolitikában.

Pokoli páros

Egy alig több, mint egy hónapja Kanadában megjelent könyv lerántja a leplet az egyik legismertebb francia homoszexuális pár, Yves Saint Laurent és Pierre Bergé rejtett életéről.

Kísértet

Közel hétszáz oldalas könyvével a francia államfő elő akarta készíteni a terepet annak a bejelentésére, hogy jövőre újraindul az Élysée-palotáért.

Sarkozy most már népszavazáspárti

Megválasztása esetén népszavazást írna ki a bevándorlók automatikus családegyesítési jogának felfüggesztéséről Nicolas Sarkozy.

Több mint 1200 házkutatás és 165 előállítás Franciaországban

A francia hatóságok a párizsi merényleteket követően kihirdetett rendkívüli állapot keretében az elmúlt 11 napban 1233 helyen tartottak házkutatást, 165 embert állítottak elő, közülük 142-t vettek őrizetbe és 230 fegyvert foglaltak le – közölte Bernard Cazeneuve belügyminiszter kedden a nemzetgyűlésben.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.