2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: lázadás

32 cikk 1/4 oldal

Magasabb fizetést kap, aki honvédelmi alkalmazott

Béremelést, pluszjuttatásokat és kedvezményeket kapnak, ugyanakkor új kötelességeik lesznek a Honvédkórház dolgozóinak, akik idén január elsejétől honvédelmi alkalmazotti jogviszonyba kerültek.

Nemzetközivé lett

A hazai internacionalistáink soha kísérletet sem tesznek arra, hogy megértsék a magyar embereket, és a kitartó munka helyett mindig kívülről várják a felszabadító csapatokat.

Gyurcsány Ferencékkel szövetkezett a Jobbik

Az Országház lépcsőjén, közösen tettek fogadalmat a kormánnyal szembeni ellenállásra a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum politikusai, illetve független képviselők.

A rendszer elleni lázadás fából vaskarika

Nagyon gyenge, ügyetlen, sőt visszatetsző volt és eredménytelen maradt a parlamenti képviselő „forradalmárok” országházi és televíziós alakítása.

Lázadás Trump ellen

Az amerikai elnök következetesen kitart a szaúdi trónörökös, illetve a sivatagi királysággal fenntartott kétoldalú kapcsolatok megvédése mellett.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.