2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: Lattmann Tamás

7 cikk 1/1 oldal

Méltatlannak tartják a támadásokat

A kabinet visszautasít minden olyan politikai támadást, amely a munkájukat a hivatali esküjük szerint végző kormánytisztviselők ellen irányul.

Megint jönnek, összefognak

Nem múlik el nap, hogy föl ne bukkanna egy-két ötletgazda, tanácsadó, esetleg újabb kormányfőjelölt a hírekben. Az ember csak kapkodja a fejét.

Balfácánderbi

Gyurcsány ahhoz a kalózkapitányhoz hasonlít, aki a saját hajóját lövette, hogy muszáj legyen támadni, irracionalizmusa mögött tehát van logika.

Molnár Zsolt: A DK nélkül nem nyerünk

Horn Gyula pártja élt, él és élni fog – jelentette ki a Magyar Időknek Molnár Zsolt, az MSZP elnökségi tagja, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

Nyugdíjaspárt is alakult

Kabay Tibor megbízott vezető tájékoztatása szerint az idősek világnapján mérleget vonnak, hol tartanak az alapszervezetek létrehozásában.

Vetélytársa akadt Botkának

Ismert: Lattmann ugyan nem tagja egyetlen pártnak sem, jó ideje kormányellenes tüntetések szervezője és szónoka, ám ezek a vállalkozásai rendre kudarcosnak bizonyultak.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.