2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: Latorcai Csaba

56 cikk 1/6 oldal

A diktatúrák áldozataira emlékezett Latorcai Csaba

Tartozunk a diktatúrák áldozatainak azzal, hogy a kontinens előtt álló morális és biztonsági kihívásokra bátor, ugyanakkor megfontolt cselekvéssel határozott válaszokat adjunk.

Mintegy kétmilliárddal támogatta a kormány a nemzeti levéltár fejlesztését

Mintegy kétmilliárd forinttal támogatta a kormány a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) közigazgatási eljárásokhoz szükséges fejlesztését - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára hétfőn Pécsett, a Magyar Levéltárosok Egyesülete (MLE) idei vándorgyűlésének megnyitóján.

Folytatják a füzéri vár újjáépítését

Másfél milliárd forintból elkezdődik a Füzéri vár újjáépítésének második üteme, egyidejűleg elkészültek a harmadik ütem jogerős építési engedélyei is.

Nem teher, lehetőség

A budai Vár és palota megújítását célzó terv keretében a Stöckl-lépcső már elkészült, a lovarda és a főőrség épülete már szerkezetkész - nyilatkozta Latorcai Csaba.

Vissza a jogos tulajdonoshoz

Czóbel egyik festményét tavalyelőtt télen adták be egy debreceni zálogházba, a tulajdonos pedig rögtön jelezte a rendőrségnek, amint felfedezte a festményt a lopott műtárgyak listáján.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.