2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: látogatók

26 cikk 1/3 oldal

Látogatók ezreit vonzzák a közkedvelt pilisi erdők

Egyre népszerűbbek a főváros környéki erdők, a Prédikálószéki-kilátóban idén csaknem negyvenezren, a budapesti Kis-Hárs-hegyen álló Makovecz Imre-kilátóban két hónap alatt hét és fél ezren jártak.

Színes programokkal várják a látogatókat a Várkert Bazárban

Karácsonyig számos program várja a látogatókat a Várkert Bazárban, ahol a könnyűzenei koncertek mellett táncszínházi előadást, gyerek programokat, iparművészeti vásárt is rendeznek a karácsonyi készülődés jegyében.

Hatvanöt program várja az idei Szekszárdi Szüreti Napok látogatóit

Hatvanöt program – köztük népzenei, könnyűzenei koncertek, kiállítások, több száz fellépő és csaknem negyven borászat, pálinkaház – várja a közönséget az idei Szekszárdi Szüreti Napokon, amelyet szeptember 13. és 16. között rendeznek a tolnai megyeszékhelyen.

Új látogatói rekord született a Múzeumok éjszakáján

Rekordot döntött a látogatók száma a Múzeumok éjszakája országos rendezvényein: június 23-án országszerte összesen 422 ezer látogatót regisztráltak a résztvevő intézmények – közölte az MTI-vel az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága szerdán.

Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron

Ismét látogatócsúcsot döntött a világ legnagyobb könyvszakmai találkozója, a Frankfurti Könyvvásárt kereken 280 ezren keresték fel idén – közölték vasárnap a szervezők.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.