2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Las Vegas-i lövöldözés

11 cikk 1/2 oldal

Testkamerák felvételeit tette közzé a Las Vegas-i rendőrség

Nyilvánosságra hozta szerdán a Las Vegas-i rendőrség két rendőri testkamera felvételét az Egyesült Államok történetének legtöbb halálos áldozatot követelő lövöldözésének estéjéről, amikor Stephen Paddock 58 embert megölt, és százakat sebesített meg Las Vegasban tavaly októberben.

Mikroszkópos vizsgálatnak vetik alá a Las Vegas-i merénylő agyát

Mikroszkópos vizsgálatnak vetik alá az október 1-jei Las Vegas-i lövöldözés elkövetőjének, Stephen Paddocknak az agyát a kaliforniai Stanford Egyetemen, ám bármit is találnak a kutatók – ha egyáltalán találnak valamit -, az eredményeik valószínűleg nem adnak választ arra a kérdésre, hogy mi vitte rá a férfit az 59 halálos áldozatot követelő tömegmészárlásra.

Nem várható áttörés az USA-ban a fegyvertartás korlátozásában

Várhatóan fellángol a fegyvertartás korlátozásáról szóló vita a Las Vegas-i tömegmészárlás után, de most sem lehet áttörésre számítani ebben a kérdésben – mondta a Külügyi és Külgazdasági Intézet stratégiai igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Vérengzés a koncerten

Egyelőre ismeretlen okból lőtt le hétfőre virradóra egy Las ­Vegas-i countrykoncerten szórakozó embereket egy 64 éves férfi, aki utóbb magával is végzett.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.