2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: láng zsolt

12 cikk 1/2 oldal

Iskolabuszprogram indul

Gulyás Gergely hangsúlyozta: a kormányzat célja, hogy enyhítse a Budapesten és az agglomerációban élő emberek mindennapi közlekedési problémáit.

Indul a budapesti iskolabuszprogram

A kormányzat iskolabuszprogramot indít Budapesten, a tesztelése a II. kerületben kezdődik el 2019-ben – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gyergyószék a díszvendége a Székely Fesztiválnak

A Gyergyószék települései a díszvendégei az idei Székely Fesztiválnak, amelyet a hétvégén rendeznek meg a budapesti Millenáris parkban, ahol péntektől vasárnapig kulturális programokkal, székely ételekkel, italokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat.

Emlékfát ültettek Jean-Pierre Pedrazzini fotós tiszteletére

Emlékfát ültettek Budapest II. kerületében csütörtökön Jean-Pierre Pedrazzini francia-svájci fotóriporter, a Paris Match néhai tudósítójának tiszteletére, aki hatvan éve halt meg, mert lövéssorozat érte az 1956-os forradalom és szabadságharc idején – közölte a kerületi önkormányzat az MTI-vel.

Tarlós István garanciát vállalt a Vörösmarty téri helyszínre

Tarlós István főpolgármester kedden garanciát vállalt arra, hogy az Ünnepi Könyvhét helyszíne továbbra is a Vörösmarty tér lesz – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöksége.

Négymilliárdból épül uszoda Máriaremetén

Négymilliárd forintból épít uszodát a II. kerületi önkormányzat a máriaremetei városrészben – jelentette be Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön Budapesten. A beruházáshoz 300 millió forinttal járul hozzá a kormány, amely a múlt év végén több száz millió forint értékben döntött a kerület más beruházásainak támogatásáról is.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.