2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Lánchíd Rádió

8 cikk 1/1 oldal

A Heti Válasz után megszűnt a Válasz.hu is

A nyomtatott változatot két hónappal túlélő elektronikus orgánum nem sokkal dél után még néhány új tartalmat megjelenített, de később leállította a kiadó a tartalomszolgáltatás frissítését.

Megszűnik a válasz.hu is

A mai nappal a valasz.hu is megszűnik, nem szolgáltat tovább tartalmat. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

675 ezres bírság a Lánchíd Rádió szolgáltatójának

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa súlyos jogsértésnek minősítette a Lánchíd Rádió szolgáltatójának azt a gyakorlatát, hogy műsoruk jelentősen eltért a szerződésben rögzített műsorrendtől és közszolgálati kötelezettségeitől, és emiatt 675 ezer forintos bírságot szabott ki.

Simicska Lajos kapitulált, megszűnhet a Nemzet

Megszűnhet a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió – közölte a napilap kiadója kedden. Simicska Lajos médiabirodalmának két orgánumára, valamint a Heti Válaszra az LMP-s Ungár Péter jelentkezett be, a Hír TV-ről pedig állítólag külföldi befektetőkkel tárgyalna Simicska.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.