2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: lamperth mónika

16 cikk 1/2 oldal

Panelreneszánszt ígér a Fidesz jelöltje Újpalotán

A kormánypárti politikus szerint a baloldali kerületvezetők a fejlesztések megvalósítása és a rászorulók támogatása helyett csupán rendkívül költséges választási kampányt folytattak.

Szemben a nemzettel

Gyurcsány Ferenc alakulatának nagy gyakorlata van abban, hogy ahol csak tud, keresztbe tegyen az Orbán-kormánynak. Még az sem számít, ha ezzel az egész országnak ártanak.

Tovább bomlaszt Hajdu

Leváltotta alpolgármesteri posztjáról Pintér Gábort (Fidesz–KDNP) a XV. kerületi önkormányzat kedden. Új alpolgármesterré választották az MSZP-s Tóth Imrét is.

Szigetvári palotai jelölt lenne

Az Együtt Gyurcsány Ferenctől történő elhatárolódását az is alátámasztja, hogy a DK-t nem hívták meg a hét végére szervezett tüntetésükre.

Túllépte jegyzői jogkörét Lamperth

Lamperth Mónika jegyzőként nem jogosult hivatalból bejelentést tenni a XV. kerület bölcsőde- és óvodaberuházásai­val kapcsolatban a Közbeszerzési Hatóságnak.

Tereprendezés Palotán

Móricz Eszter volt az, aki októberben a kvótanépszavazás kapcsán kiállt a kormány álláspontja mellett. De nehogy azt higgyük, hogy ezért került lapátra! Frászt. Útban volt.

Kizárták Móricz Esztert az MSZP-ből

Kizárta az MSZP Móricz Eszter XV. kerületi önkormányzati képviselőt. A politikus fellebbez, de valószínűtlen, hogy ügye őszig lezárul.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.