2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: lakótelep

12 cikk 1/2 oldal

Felújítják egy szegedi lakótelepi városrész közterületeit

Több mint egymilliárd forintból fél év alatt felújítják a szegedi Belső-Tarján városrész közterületeit, a panelházas körzetben zöldfelületeket alakítanak ki, játszótereket, sportpályákat korszerűsítenek – közölte az önkormányzat szerdán az MTI-vel.

Megnőtt a közművelődési intézmények szerepe

A budapesti közművelődési intézmények szerepe rendkívüli módon megnőtt, a közösségi házak már nemcsak a falaikon belül rendeznek programokat, hanem kiviszik azokat az utcákra, terekre is – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Szeretik a lakók a panelt

Noha az épületek csaknem fele átesett valamilyen felújításon, teljes körű korszerűsítés gyakorlatilag sehol nem történt.

Félkészen hagyott lakótelepi felújítás

Egy héttel karácsony előtt levonult a brigád, maga után hagyva az állványzatot; a budapesti, háromemeletes, nyeregtetős panelház energetikai korszerűsítését csak tavasszal tudják befejezni. Csalódottságnak azonban nincs nyoma, hiszen már a félkész szigetelés is kedvező eredményt hozott, a legfelső emeleten alig kell fűteni.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.