2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: lakásfelújítás

24 cikk 1/3 oldal

Lenne igény a falusi csokra

A felmérésben a válaszadók 44 százaléka jelezte, hogy elfogadná, további 32 százaléka pedig talán elfogadná azt a lehetőséget, hogy megemelt összegű csokkal falun vegyen házat vagy ott építkezzen.

Lakástakarékok: a GVH is látott problémákat

2011-ben még csak két pénztár működött, melyek rendkívül hasonló termékkínálattal és árazási stratégiával meglehetősen magas nyereséget értek el.

Kevés a jó állapotú lakás

Jelenleg viszont nem feltétlenül éri meg eladás előtt korszerűsítésbe kezdeni a magasabb eladási ár reményében, mert nagyon nehéz megfelelő szakembereket találni a munkálatokhoz.

A mester és a gerenda

Noha a magyar építőipar a teljesítményével tavaly az élen végzett az Európai Unióban, hatékonyságban még van hova fejlődni.

Felújításból birtokháborítás?

Súlyos bírságokkal és helyreállítási költségekkel is számolniuk kell a lakástulajdonosoknak, akik a szükséges engedélyek beszerzése nélkül végeztetik el a különféle felújítási munkálatokat.

Sok a buktató a felújításnál

A gyakorlat azt mutatja, hogy nem igazán körültekintőek a megrendelők lakásfelújítás vagy a szükséges karbantartási munkák során.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.