2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Lajkó Félix

14 cikk 1/2 oldal

Improvizációs est a Zeneakadémián

Amikor egy zenész teret enged az improvizációnak, az olyan, mintha szélesre kitárná lelke ablakait, és mögötte teljesen lemeztelenedve állna.

Csütörtökön kezdődik a Dombos Fest Kishegyesen

Pál István „Szalonna” Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész együttese, a Szalonna és Bandája nyitja meg csütörtökön a délvidéki magyarság legjelentősebb kulturális fesztiválját, a Dombos Festet a vajdasági Kishegyesen.

A Nap karfiollal kiváltható

Komoly utazásban lehetett része annak, aki a Művészetek Palotájába szervezett telt házas Tolnai Ottó-estre váltott jegyet.

Lajkó Félix jelölt az Év legjobb művésze díjra

Songlines Music Awards Egyetlen magyar művészként szerepel a vajdasági hegedűs a legjelentősebb nemzetközi világzenei szaklap, a Songlines Év legjobb művésze jelölésében.

Kutyahűség és hiszti

A múlt év meglepetése volt a zenei és gyermekirodalmi életet egyaránt követők számára Lajkó Félix és Bartos Erika közös szerzeménye.

Ismert nevekkel indít az idei Dombos Fest

A Kiscsillag, Lajkó Félix, Harcsa Veronika és Csizmadia Anna is fellép a délvidéki magyarság legjelentősebb kulturális fesztiválján, a Dombos Festen.

Megújul a POSZT

Megújul a Pécsi Országos Színházi Találkozó, melynek keretében fesztiválváros épül – hangoztatta Gáspár András színművész, a POSZT programvezetője vasárnap az M1 aktuális csatornán.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.