2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: lagzi lajcsi

14 cikk 1/2 oldal

Lajcsi képernyőre vágyik

Aki az előadóművészi pályát választja, annak fontos, hogy lássa őt a közönség – nyilatkozta Lagzi Lajcsi, aki még nem számolt el több tíz milliós disznóságával.

Váratlanul Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi

Teljes titokban szállt fel egy Mexikóba tartó repülőgépre Galambos Lajos – írta a Blikk, miután az amerikai New­ark repülőterén fotózta le hétfőn egy rajongója az okirat-hamisítással is gyanúsított Lagzi Lajcsit.

Előkerült Lagzi Lajcsiék jegyzőkönyve

Galambos ártatlanságát hangoztatva azt állította, hogy az ingatlanokhoz nincs köze, a lakóparknak nem tulajdonosa és nem üzemeltetője, csak reklámarca volt.

Kiengedték Lagzi Lajcsit

Több mint négy hónap után kiengedték tegnap az előzetesből Galambos Lajost, aki fogva tartása alatt megközelítőleg 15 kilót fogyott.

Hazamehet családjához Lagzi Lajcsi

A bíróság megállapította, hogy az előzetes letartóztatás általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai már nem.

Galambos Lajos zenészt vasárnap szabadlábra helyezik

A Budapest Környéki Törvényszék pénteken úgy döntött, nem hosszabbítja meg Galambos Lajos és egyik társa előzetes letartóztatását – tájékoztatta a törvényszék közleményben az MTI-t.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.