2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: Laborc Sándor

30 cikk 1/3 oldal

Kémügy: a Kúriára várnak

A titkosított ügy sajtóhírek szerint arról szól, hogy orosz hírszerzőket engedhetett be Galambos Lajos főigazgató a Nemzetbiztonsági Hivatalba, ahol akár a szerverekre is rácsatlakozhattak.

Portik a politikát akarta befolyásolni

Elfogásáig biztosan nem adta fel a tervét Portik, hogy még erősebb médiabirodalmat hozzon létre. Egy tanú szerint 1997-ben épp médiaterveinek megfúrása miatt haragudott meg Fenyő Jánosra.

Péntekig döntést hoznak Gyárfás letartóztatásáról

Részletes vallomást tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését Gyárfás Tamás, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda azzal gyanúsít, hogy ő bujtotta fel Portik Tamást Fenyő János kivégzésére.

Akár új eljárást is indíthatnak a kémperben

Ha a Legfőbb Ügyészség megalapozottnak tartja az indítványt és a Kúriához fordul, a bíróság akár új eljárásra is kötelezheti a Fővárosi Ítélőtáblát, amely felmentette a vádlottat.

Kém over

A felmentő ítéletben benne van Magyarország elmúlt harminc évének minden nyomora és kilátástalansága, ezért félnek még mindig rengetegen, hogy „ezek” visszajönnek.

Ma ismét ítélkeznek a kémperben

Akár harmadfokra is kerülhet a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatát megrázó úgynevezett kémügyben indult büntetőper.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.