2020. október 22., csütörtök, Előd napja

Címke: labdarúgó világbajnoki selejtező

10 cikk 1/1 oldal

Hanyatló futballhatalom

Olaszország legutóbb 60 éve maradt le a sportág csúcseseményéről, ezenfelül több veterán játékos bejelentése is arról árulkodik, hogy korszakhatárhoz érkezett a squadra azzura.

Évtizedes mélypont

Évtizedes mélypontokat múlt alul a magyar válogatott a 2018-as vb selejtezőiben: egyetlen pontot sem szerzett az élen végző két csapat ellen.

Elnézést, nem ezt akarták

Kedden a Feröer szigeteket fogadjuk, és a még nagyobb szégyen elkerülése végett legalább döntetlen kellene a harmadik hely megőrzéséhez a B csoportban.

A törpék közül csak Andorra szerzett pontot

A hétvégi labdarúgó-világbajnoki selejtezőkön akadt meglepetés (svéd győzelem a franciák felett), többszöri drámai fordulat (a skót–angol rangadón) és papírformameccsek egész sora (a törpeállamok közül csak Andorra szerzett pontot).

Brazília újra ragyog, Argentína csak sír

Messi sem tudott csodát tenni, Brazília meggyőző játékkal, 3-0-ra verte Argentínát a 2018-as világbajnokság dél-amerikai selejtezőjének 11. fordulójában.

Egy repülőn az ellenféllel

E héten nemcsak Európában, hanem Dél-Amerikában is rendeznek labdarúgó-világbajnoki selejtezőket, pénteken egyenesen csúcsrangadó következik.

Döntetlenre sem voltunk jók

A mieink kétszer is egyenlítettek, de harmadszor már nem sikerült – Svájc 3-2-re győzött a magyar válogatott ellen.

Minket nyomaszt a tét

Ma este új korszak kezdődik a magyar labdarúgó-válogatott történetében. Az esélyesség kora. Ez nem is vitás. Sokkal inkább az a kérdés, hogy meddig tart.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.