2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: L. Simon László

55 cikk 1/6 oldal

Kocsmastúdió

Végigdöbbenve az ATV pénteki Egyenes beszéd kontra című műsorát, bennem egyetlen kérdés maradt: vajon miért hívott kérdezőtársakat maga mellé Rónai Egon műsorvezető?

Érték- és véleménypluralizmus jellemzi a jobboldalt

Fontos, hogy a polgári oldal a saját körein belül is vitatkozzon, ebből is látszik, hogy érték- és véleménypluralizmus jellemzi a jobboldalt – jelentette ki L. Simon László az ECHO TV Napi aktuális című műsorában az elmúlt hónapok kultúrpolitikai vitáival kapcsolatban. A Kulturális bizottság alelnöke szerint már most több olyan kérdés felmerült, amivel foglalkozni kell.

Naivitás valódi versenyről beszélni

L. Simon azt feltételezi, hogy a szabályok előre tisztázottak, és ezeket együtt hoztuk, együtt tartjuk és tartatjuk be. Mi, jobb- és baloldali értelmiségiek. Hogy van konszenzus.

Felmenőink a parkban

Pogány Gábor Benő szobrászművésznek a kápolnásnyéki Halász-kastély parkjában megnyílt tárlatát Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége nyitotta meg.

Amikor négy-öt magyar összehajol

A 2010 utáni kulturális államtitkárok egyetértenek abban, hogy a kultúrát minél szélesebb réteghez kell eljuttatni, és fontos a magánmecenatúra, de lényegében nincs.

Kulturális küldetés Budapestért

A válasz, majd a viszontválasz új fénytörésben láttatta a Szakács Árpád-féle cikksorozatot, olyan helyzetet teremtve, amelyben nem lehet többé úgy tenni, mintha minden rendben lenne.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.